0472 79 48 44

Het Videohuis – Timelapse Video Bouwprojecten

Timelapse Video Bouwprojecten

Timelapse (ook hyperlapse genoemd) is het monteren van opeenvolgende foto’s tot een harmonieus geheel in een dynamische video. De techniek van timelapse is uitermate geschikt om traag evoluerende processen op een vlotte manier in beeld te brengen, en dan komen we uit bij bouwprojecten waar dikwijls maanden of jaren overheen gaan.
Want het interval tussen de foto’s van de timelapse kan variëren van enkele seconden tot uren, dagen of zelfs jaren, afhankelijk van de lengte van uw bouwproject.

Een timelapse in full HD of 4K kan de evolutie van jouw bouwproject of bouwwerf op een dynamische manier in beeld brengen. En zo kan je deze timelapse montage gebruiken in de externe communicatie zoals sociale media en andere online/offline kanalen.

voorbeeld-time-lapse-opstelling-bouwwerf
Voorbeeld Timelapse video opstelling op een bouwproject

 

Timelapse Video in 4K

4K is Ultra HD en dat wil zeggen dat één 4K camera een resolutie heeft van 4 maal Full HD. Een belangrijk voordeel van het gebruiken van 4K timelapse camera’s is dat je digitaal kan gaan inzoomen op het beeld, zeker bij grote bouwprojecten, en alzo nog een voldoende kwalitatief beeld bekomt voor gebruik in Full HD.

 

Prijs Timelapse Video

De prijs van een timelapse is afhankelijk van de duur van het bouwproject. Onze prijs voor een timelapse opstelling op uw bouwwerf berekend aan de hand van vaste tarieven, en is ook afhankelijk van de montage die achteraf nodig is om uw bouwwerf dynamisch in beeld te brengen.

 

Voorbeeld van een Bouwproject Timelapse:

 

 

Meer weten?

Wens je meer info over een timelapse opstelling op jouw bouwproject, contacteer ons dan vrijblijvend :
0472 79 48 44 of mail yourie@het-fotohuis.be