0472 79 48 44

Trailer Cross Duatlon Geel-Bel 2016

Trailer Cross Duatlon Geel-Bel 2016

Koen, de vader van Cis (hoofdrolspeler in de Sporttrailer van Het Fotohuis), organiseert elk jaar een Cross Duatlon in de Belse Bossen van Geel.

Ook dit jaar is het weer Cross Duatlon te Geel bel op 20 maart 2016.

Dan is het reeds voor de 12e maal de Cross Duatlon Geel-Bel op de kalender.

Op en rond Sportcentrum Lissenvijver zullen een mix van recreatieve en top atleten strijden voor de laatste punten van het Cross Duatlon Classics circuit 2015-2016. Tijdens deze eindhappening zullen de laureaten gehuldigd worden en zullen we weten wie zich tot Cross Duatlon champ mag noemen van dit seizoen.

Met een nieuw uitdagend fietsparcours speciaal uitgetekend om de supporters op hun wenken te bedienen wil de organisatie een knipoog gooien naar die andere Belgische top wintersport cyclocross.

Cross Duatlon, een sport voor jong en oud met een lage instapdrempel. Daarom ook dit jaar diverse reeksen, van Kids, jeugd tot competitief kort en lang. Ook de Duo’s zijn welkom op de korte afstand.

Be part of the experience en kom op 20 maart passief of actief mee genieten in Geel-Bel !

Meer Info en inschrijvingen : runbikerun.be

 

Bekijk Hier het resultaat :

 

 

Zelf zin gekregen om deel te nemen aan een Cross Duatlon ? Like dan de Facebookpagina of bezoek de website.

Related Post
Trailer Cross Duatlon Geel - 2018
Trailer Cross Duatlon Geel

Ook in 2018 is er weer een Cross duatlon aan de Lissenvijver in Geel.

Read more
Ploegentijdrit Roland - Cis Bens
Team Time Trial

De ‘Team Time Trial’ is een tijdrit waarbij je met de ganse ploeg het opneemt tegen de klok. Het principe is eenvoudig, je vertrekt voor een 20-tal kilometer en de tijd van de 4e renner die over de aankomst bolt plakt op het scorebord. Een loodzware fysieke en zeker ook mentale discipline !

Read more
Time Lapse Filmpjes met de GoPro
Time Lapse filmpjes

Eigenlijk is dit iets in de categorie: ‘Spelen met een GoPro’ … en zeer zeker #videofun Het maken van Time Lapse filmpjes bestaat eigenlijk al lang maar is samen met de opkomst van de GoPro camera’s populairder geworden. Dit omdat er in de GoPro’s een Time Lapse functie is voorzien.

Read more