0472 79 48 44

Trailer Cross Duatlon Geel

Trailer Cross Duatlon Geel

Ook in 2018 is er weer een Cross duatlon aan de Lissenvijver in Geel.

Na het het Belgisch Kampioenschap Cross Duatlon in 2017, zet RBR Geel een nieuwe editie in 2018 op het programma. Vorig jaar won Seppe Odeyn in een thriller van Geert Lauryssen en bij de dames Stefanie Adam … wie zal het dit jaar worden???

Het Fotohuis maakte de Trailer voor dit event.

Bekijk Hier het resultaat :

 

De Cross Duatlon van Geel gaat dit jaar door op de Lissenvijver op zondag 18 maart 2018.

Zelf zin gekregen om deel te nemen aan deze Cross Duatlon op de Lissenvijver in Geel ? Like dan de Facebookpagina of bezoek de website.

Related Post
Trailer Cross Duatlon - Geel-Bel
Trailer Cross Duatlon Geel-Bel 2016

Koen, de vader van Cis (hoofdrolspeler in de Sporttrailer van Het Fotohuis), organiseert elk jaar een Cross Duatlon in de Belse Bossen van Geel.

Read more
Ploegentijdrit Roland - Cis Bens
Team Time Trial

De ‘Team Time Trial’ is een tijdrit waarbij je met de ganse ploeg het opneemt tegen de klok. Het principe is eenvoudig, je vertrekt voor een 20-tal kilometer en de tijd van de 4e renner die over de aankomst bolt plakt op het scorebord. Een loodzware fysieke en zeker ook mentale discipline !

Read more
Time Lapse Filmpjes met de GoPro
Time Lapse filmpjes

Eigenlijk is dit iets in de categorie: ‘Spelen met een GoPro’ … en zeer zeker #videofun Het maken van Time Lapse filmpjes bestaat eigenlijk al lang maar is samen met de opkomst van de GoPro camera’s populairder geworden. Dit omdat er in de GoPro’s een Time Lapse functie is voorzien.

Read more