Welkom bij Het Fotohuis

Welkom op de website van Het Fotohuis. De geknipte partner voor bedrijven die hun event of onderneming op een originele en stijlvolle manier in beeld willen laten brengen. Wij creëren pure fotoreportages en/of videoproducties van uw bedrijfsfeest, teambuilding of sportevenement en maken van uw corporate video het perfecte visuele visitekaartje. Daarnaast kan u ook voor al uw weboplossingen bij ons terecht.

Welkom bij Het Fotohuis - Pure fotoreportages en videoproducties

Het Fotohuis is er ook voor de particulier, want misschien gaat u wel trouwen en wilt u voor de huwelijksreportage afwijken van de platgetreden paden? Zodat bruid en bruidegom niet eindeloos hoeven te poseren, maar volop kunnen genieten van hun dag. En wij doen de rest, in een unieke stijl, van voorbereiding tot postproductie.

Samen met de klant bepaalt Het Fotohuis eerst de vorm, inhoud en stijl van het eindproduct. Daarna gaan wij aan de slag. Inspiratie nodig? Neem gerust een kijkje op onze website en blader alvast door onze portfolio’s. U vindt er ongetwijfeld een stijl die perfect past bij de fotoreportage of videoproductie die u voor ogen heeft.

Het Fotohuis – Uw Idee, wij kadreren het.