0472 79 48 44

Andere Trouwfoto’s

Fotojournalistieke Stijl

Andere trouwfoto’s krijgen steeds meer de voorkeur boven traditionele trouwfoto’s, ook fotojournalistiek. Hierbij komt veel minder poseerwerk voor het huwelijkskoppel bij kijken. Bij Andere Trouwfoto’s concentreren we ons op kleine details, expressieve gezichten en emoties van mensen. Dit resulteert in een mooie huwelijksreportage in een fotojournalistieke stijl.

 

Het Fotohuis - Andere Trouwfoto'sWil je wel eens gaan voor een trouwreportage, anders dan een traditionele huwelijksfotograaf ? Dan kan je ervoor kiezen om door ons jullie dag op een fotojournalistieke manier in beeld te laten brengen met als resultaat andere dan doordeweekse trouwfoto’s.
Het Fotohuis gaat die dag dan meer in beeld brengen als ‘the making of’ door zich meer ‘als toeschouwer’ te gedragen en niet te dicht op je vel te zitten voor het onnatuurlijke poseerwerk.

 

Zo bekom je andere trouwfoto’s dan de traditionele, want door op deze manier te fotograferen zullen er veel meer emoties, mimiek en gevoelens in beeld gebracht worden. De fotojournalistieke foto’s worden ook gekenmerkt door hun expressieve gezichten en oog voor detail. Andere bruidsfoto’s op een fotojournalistieke manier geportretteerd, hebben ook een specifieke stijl, gekenmerkt door hun hoge scherpte diepte weergave. Meegenomen, bij een trouwdag op een fotojournalistieke manier in beeld gebracht, komt er weinig poseerwerk aan te pas en kan je gewoon zoveel mogelijk van jullie huwelijksdag genieten zonder je zorgen te maken om onnatuurlijk poseerwerk. En zo bekom je dan automatisch andere trouwfoto’s die voor zichzelf spreken !

 

Alle Foto’s op DVD

Alle bruidsfoto’s worden zorgvuldig uitgeselecteerd en optimaal bewerkt voor een hoge resolutieafdruk op groot formaat. Zo hoef je je geen zorgen te maken om een zeer groot fotocanvas ofzo te laten maken.
Alle “andere trouwfoto’s” worden aangeleverd op een DVD en zo voorkom je dure nabestellingen van je eigen beeldmateriaal.

Receptie in beeld ?

Een traditionele trouwreportage stopt ook dikwijls als de echte feestelijkheden starten, en hier gaan wij dan net een stapje verder.
Je kan Het Fotohuis inhuren om je namiddagreceptie en/of receptie van het avondfeest in beeld te laten brengen. Want al deze foto’s dienen misschien wel niet om later in je trouwalbum te verwerken, maar ze roepen wel veel mooie herinneringen op aan een dag dat er sowieso veel volk de revue passeert.

 

 

 

Toch een Huwelijksalbum ?

Geen zin om zelf uren aan de computer te spenderen om een mooi Huwelijksalbum samen te stellen ?
Dan kan je dit nog altijd aan Het Fotohuis overlaten. In samenspraak kan je dan een album uitkiezen, en worden de mooiste foto’s uitgeselecteerd en verwerkt in een mooi album.

Prijs van dit moois ?

Prijs wordt steeds op voorhand vastgelegd met een vaste basis of een prijs per uur.
Voor een concrete prijsofferte neem je best contact met ons op.