Multimediaproducties van Het Fotohuis – Scherp, met focus

Je wil een professionele film of enkele korte videofragmenten over je bedrijf? In combinatie met haarscherpe foto’s? Misschien zelfs een podcast over je producten? Da’s slim. Goede inhoud is de motor van je marketing.

Als all-in-one productiehuis weten we bij Het Fotohuis wat te doen. Jouw multimediaprojecten creëren we met passie en creativiteit. Scherp, en met focus.

Het Fotohuis - Multimediaproducties - Scherp, met focus

Bedrijfsfilm als visitekaartje

Of je nu nieuwe klanten of personeel wil aantrekken, je verkoop doen stijgen of je bedrijf bekender wil maken, een corporate video is altijd een goed idee. Het Fotohuis maakt bij jouw doel een straf filmverhaal. Een bedrijfsfilm is het perfecte visuele visitekaartje.

Ook events, teambuildings of bedrijfsfeesten lenen zich tot een wervelende aftermovie.

Foto’s op website

Een sprekend detail, een speciaal moment, in een ideaal kader, en op het perfecte moment afgedrukt: Het Fotohuis creëert pure fotoreportages op je bedrijfsfeest, teambuilding of sportevenement.

Een foto in je bedrijfsbrochure of op je website zegt meer van 1.000 woorden. Heb je ook genoeg van stockfoto’s of ‘net niet’-foto’s in je communicatie? Spréken doe je voortaan met de juiste beelden.

Podcasts en geluidsproducties

Een podcast waarin je de expertise van het bedrijf deelt met anderen, het perfecte wachtmuziekje in je telefooncentrale of een extra schakel in ‘sonic branding’: Het Fotohuis is de all-round partner voor je mediaproducties.

Design- en grafische oplossingen

Nog andere noden in je bedrijf, zoals een website of drukwerk? Het Fotohuis is jouw aanspreekpunt voor alle marketingtools. Samen zoeken we een passende oplossing voor jouw communicatiezorgen.