Pure Fotoreportages

U organiseert een personeelsfeest, sportevenement of teambuilding en wil uw medewerkers of deelnemers daar een mooie terugblik op geven? Heeft u een bouw- of architectuurproject dat u op een creatieve manier in beeld wil brengen? Een product om mee uit te pakken? Of misschien gaat u wel trouwen en wil u wat anders dan de traditionele geposeerde foto’s? Dan zijn de pure fotoreportages van Het Fotohuis iets voor u.

Het Fotohuis - Pure fotoproducties en fotoreportagesNadat inhoud en stijl van de reportage in onderling overleg zijn bepaald, doet Het Fotohuis waar het goed in is: kwaliteit leveren. De foto’s zijn kort na het evenement al te bekijken op een speciale server en worden u in hoge resolutie bezorgd. U kunt die dan zo groot en zo vaak u wil afdrukken of via alle mogelijke kanalen (ver)delen. Wij kunnen de foto’s ook verwerken in een mooie montage of een time-lapsevideo, een methode die met name interessant is om de evolutie van een bouwproject in beeld te brengen.

 

Eén van de specialisaties van het Fotohuis is de huwelijksreportage. Naast de traditionele trouwfoto’s wordt er ook steeds meer gekozen voor pure fotoreportages in fotojournalistieke stijl, waarbij bruid en bruidegom minder moeten poseren en meer écht kunnen genieten van hun dag. Samen met het koppel maken wij vervolgens een selectie van de mooiste foto’s, die wij optimaal bewerken en in hoge resolutie bezorgen. Ook hier zijn fotomontages en/of een huwelijksalbum mogelijk, alles eventueel in combinatie met een huwelijksvideo.