Dronebeelden

Een grote ontwikkeling van de laatste jaren in het foto- en videolandschap is het gebruik van dronebeelden, die reportages een extra en soms ronduit spectaculaire dimensie geven. Doordat het relatief kleine toestellen zijn, kan men met drones op (of onder) locaties komen die vroeger zelfs niet met een helikopter bereikbaar waren.

Dronebeelden - Drone foto's en Drone video

Ook bij Het Fotohuis is de vraag naar dronebeelden de laatste jaren gestegen. En omdat wij voor een reportage graag zoveel mogelijk in eigen hand houden, besloten wij om een officiële drone-opleiding te volgen. Met succes, zodat Het Fotohuis in het bezit is van een dronelicentie voor vluchten van Klasse 1a.

Op die manier voldoet Het Fotohuis aan alle voorschriften die verbonden zijn aan het besturen van een drone in het Belgische Luchtruim.

Intussen heeft Het Fotohuis al een aantal drones ter beschikking, die zowel voor Drone foto’s als Drone video ingezet kunnen worden. Uiteraard leveren wij ook met onze dronebeelden de kwaliteit die u van Het Fotohuis gewend bent.

Dronebeelden - Drone foto's video met de DJI Mavic 2 ProIndien u geïnteresseerd bent in het gebruik van dronebeelden voor uw foto- of videoproductie, kunt u met ons contact opnemen voor een offerte op maat.

#STAYSAFE

Tijdens de Corona Lockdown stonden de kerselaars in mijn straat in volle bloei. Een goede gelegenheid om dit eens in beeld te brengen, en te delen via de sociale media als virtuele wandeling.