Aftermovie – Event video

Specialist in aftermovies en event video’s

Bij Het Fotohuis zijn we gespecialiseerd in het vastleggen van de mooiste momenten en het vertellen van boeiende verhalen door middel van aftermovies en event video’s. Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, festivals, of andere speciale gelegenheden, wij staan klaar om uw evenement tot leven te brengen met onze creatieve en professionele benadering.

aftermovie

Op maat

We bieden op maat gemaakte aftermovies en event video’s aan om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu een levendige aftermovie wilt die de hoogtepunten van uw evenement vastlegt of een professionele event video nodig heeft voor uw bedrijfspresentatie, wij hebben de expertise om deze om te zetten nauw aansluitend aan uw visie.

Dronebeelden

Wilt u uw evenement naar nieuwe hoogten tillen? Wij bieden ook dronebeelden aan. Laat ons uw locatie vanuit een ander perspectief vastleggen en voeg een uniek element toe aan de videoproductie.

Aftermovie en Event Video - Het Fotohuis

Prijzen en Pakketten

Wij geloven dat kwaliteit betaalbaar moet zijn, daarom bieden wij onze diensten aan tegen uitstekende tarieven. Onze prijzen beginnen al vanaf €750,-, afhankelijk van uw specifieke wensen en vereisten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Voorbeelden

Neem een kijkje in onderstaande portfolio om een indruk te krijgen van de mogelijkheden en ons vakmanschap. Van levendige festival aftermovies tot intieme bedrijfsevenementen, de portfolio bevat een diversiteit aan projecten die we met trots hebben voltooid.

Klaar om uw evenement tot leven te brengen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en bijhorende offerte.

Nog op zoek naar inspiratie?
Green Planet Cups – Een samenwerking tussen Kaneka Belgium, STVV en Smisdom Plastics
Magische winterdagen bij Horemans keukens en meubilair
Promotrailer – Nederlandstalige covergroep Kontrair
Aftermovie – De 306km van Geel – 51 Club Geel
Event video – Klantendag Syntegro
Event video – Klantendag Synguard
Aftermovie – Ladies Night bij Kleding Caramel in Geel
After Movie – Opendeur sleutel-op-de-deur Bouwfirma Stonehouse
After Movie – Opening DS Store Kempen
Vormingsdag Groeistof – Online Caching
Aftermovie – Cross Duatlon te Geel-Bel
After Movie – Belgisch Kampioenschap Cross Duatlon Geel
Event Video – Kerstfeest Ergo Pro
Event Video – Statutaire Vergadering 51Club Geel
Promo Trailer BK Cross Duatlon