Designoplossingen

Designoplossingen - Het FotohuisHet Fotohuis krijgt van klanten steeds vaker de vraag om met foto’s uit een reportage voor die klant ook aan de slag te gaan voor drukwerk. Het gaat dan onder meer om het ontwerpen van flyers, folders of zelfs magazines. Niet meteen deel van onze core business. Maar met de nodige kennis van design en Photoshop/Indesign hebben wij ook op dat vlak al de nodige expertise verworven.

Voor zo’n designopdracht kan Het Fotohuis op verschillende manieren te werk gaan. Ofwel doen wij zelf alles van a tot z, ofwel nemen wij het artwork voor onze rekening en doen wij voor het zetwerk een beroep op onze vaste en betrouwbare partners. De coördinatie van het hele project gebeurt wel volledig door bij Het Fotohuis. Zodat de klant zich slechts tot één contactpersoon hoeft te richten.

Door naast fotoreportages, videoproducties en weboplossingen nu ook zulke designprojecten te realiseren, evolueert Het Fotohuis/Videohuis stilaan naar een allround “communicatiehuis” dat communicatieve totaalpakketten op maat levert.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.