Pure Videoproducties

Het Fotohuis is gespecialiseerd in het maken van pure videoproducties op maat van kmo bedrijven. Een commercial video om uw bedrijf of product in the picture te plaatsen, een terugblik op een bedrijfsfeest of teambuilding, of een time-lapse van een bouwproject: Het Fotohuis garandeert u de kwaliteit die u zoekt.

Het Fotohuis - Pure VideoproductiesAlles begint in nauw overleg: samen met de klant bepaalt Het Fotohuis een creatief concept en wordt er een script uitgewerkt. Een bedrijfsfilm moet bijvoorbeeld nauw aansluiten bij het imago dat een onderneming wil uitstralen, een reclamevideo moet de klant of consument met een krachtige boodschap overtuigen van het product of de dienst die wordt aangeboden. En bij een terugblik op een personeelsfeest of teambuilding wil iedereen vooral met een glimlach die bijzondere momenten nog eens beleven.

En dan kunt u op beide oren slapen, Het Fotohuis zorgt voor alles: voorbereiding, het filmen zelf en postproductie. Alles wordt op de afgesproken manier vakkundig gemonteerd tot een mooi samenhangend geheel, eventueel voorzien van passende begeleidende muziek en voice-over. U krijgt een product waar u meteen mee aan de slag kunt, op alle mogelijke (sociale) kanalen.