Timelapse Video Bouwproject

Timelapse video (ook hyperlapse genoemd) is het monteren van opeenvolgende foto’s tot een harmonieus geheel in een dynamische video. De techniek van timelapse is uitermate geschikt om traag evoluerende processen op een vlotte manier in beeld te brengen, en dan komen we uit bij een bouwproject waar dikwijls maanden of jaren overheen gaan.
Want het interval tussen de foto’s kan variëren van enkele seconden tot uren, dagen of zelfs jaren, afhankelijk van de lengte van uw bouwproject.

Een timelapse in full HD of 4K kan de evolutie van jouw bouwproject of bouwwerf op een dynamische manier in beeld brengen. En zo kan je deze montage gebruiken in de externe communicatie zoals sociale media en andere online/offline kanalen.

Video in 4K

4K is Ultra HD en dat wil zeggen dat één 4K camera een resolutie heeft van 4 maal Full HD. Een belangrijk voordeel van het gebruiken van 4K timelapse camera’s is dat je digitaal kan gaan inzoomen op het beeld, zeker bij grote bouwprojecten, en alzo nog een voldoende kwalitatief beeld bekomt voor gebruik in Full HD.

 

Prijs Timelapse Video

De prijs is afhankelijk van de duur van het bouwproject. Onze prijs voor een opstelling op uw bouwwerf wordt berekend aan de hand van vaste tarieven, en is ook afhankelijk van de montage die achteraf nodig is om uw bouwwerf dynamisch in beeld te brengen.

Voorbeeld van een Bouwproject Timelapse:
Stapje verder dan Timelapse? De video van het volledige bouwproject: