Fashion For Charity – Ronde Tafel 62 Geel

Een modeshow had ik nog nooit bijgewoond, maar dat kan ik sinds 11 oktober 2018 afvinken. Het Fotohuis was immers gevraagd om foto’s te nemen tijdens de jaarlijkse Fashion for Charity, een modeshow voor het goede doel in Feestzaal de Ganzerik in Geel. Een aantal lokale kledingwinkels stellen tijdens het event hun wintercollectie voor, en de opbrengst van de avond gaat integraal naar een aantal goede doelen.

De organisatie is in handen van de Ronde Tafel 62 uit Geel, een vereniging van mannen met het hart op de juiste plaats. Of juister gezegd: de echtgenotes van de bestuursleden leiden Fashion for Charity in goede banen. Zij hebben ervoor gezorgd dat de editie van 2018 andermaal een groot succes is geworden.

Modellen op een catwalk fotograferen is niet meteen onze core business, maar dankzij de uitstekende belichting door Music Vanderheyden, dat eerder ook al het openingsevent van de DS Store Kempen had verzorgd, liep alles op rolletjes.

Het resultaat van de avond, en een greep uit alle mooie creaties en modellen die op de catwalk passeerden, kun je hieronder bekijken: