Dansvoorstelling Academie MWD Geel

VAN DROOM TOT DANS ANDERS – 5,6 en 7 mei – CC De Werft, Geel

Elke 2 jaar organiseert de Geelse academie mwd een grootse dansvoorstelling in het CC De Werft in Geel. Het geheel staat onder de vakkundige leiding van Ann Cuyvers, die elke bezoeker telkens weet te betoveren met haar prachtige choreografieën. Het was voor het Het Fotohuis reeds voor de tweede maal om de dansvoorstelling in beeld te mogen brengen.

De Geelse academie heeft heeft een bloeiende dansafdeling met meer dan 200 leerlingen! Waaronder zelfs twee BV’s! Charlotte Meynendonckx eindigde in de top 3 van Belgium’s got talent 2016. Een Ariane Schepers werd geselecteerd om in de Umidamu Ketnet musical mee te dansen. En onlangs heeft de dansacademie geïnvesteerd in een nieuwe dansvloer waarmee nog betere prestaties neergezet kunnen worden.

Er is ook een Video-opname van deze dansvoorstelling gemaakt, dit met een een multicamera opstelling van één bemande en 2 onbemande GoPro’s. Maar deze staat helaas privé om discretie van de choreografieën te kunnen waarborgen. Mocht je deze video eens willen bekijken stuur dan gewoon een berichtje voor meer info.

Regie en coördinatie: Ann Cuyvers
Choreografie: Ann Cuyvers · Mien Saenen
Coördinatie kostumering: Liliane Van Gestel
Attributen: Johan Gielen
Techniek, klank, belichting: Kris Van der Borght en Johan Vigoureux
Muziek mastering: Staf Verbeke
Foto & Video: Het Fotohuis – Yourie Mathieu
Digitale beeldvorming: Academie Beeldende Kunst – Leerlingen digitaal atelier