Krantenpagina’s vol vakmanschap: Horemans’ realisaties schitteren met prachtige interieurfotografie

Generaties vakmanschap: Horemans Keuken en Meubelatelier in de Kempen

In de uitgestrekte Kempen is Horemans Keuken en Meubelatelier al generaties lang een vertrouwd gezicht. Van vader op zoon (en dochter) heeft dit gerenommeerde bedrijf een solide reputatie opgebouwd. Ikzelf kan me ook tot hun tevreden klantenkring rekenen, herinnerend aan de keuken die ze in 1999 voor mij plaatsten.

Moderne Marketing: Meer dan Mond-tot-Mondreclame

Klantenwerving is een kunst die Horemans tot in de puntjes beheerst. Naast de traditionele mond-tot-mondreclame, maken ze deel uit van de moderne marketingwereld door regelmatig een eigen krant uit te geven. Deze krant biedt niet alleen inzicht in hun aanpak en maatwerk, maar bevat ook realistische verhalen, promoties en aankondigingen van toekomstige evenementen.

Fotografie en Copywriting: Een Perfecte Samenwerking

Onlangs mocht ik als vaste fotograaf van Horemans deelnemen aan een fijn project. Samen met Dorien Ooms, de contentstrateeg en tevens copywriter van de krant, trokken we naar woningen in de buurt van Geel en Olen. Overal werden we verwelkomd met positieve geluiden over de unieke aanpak en het vakmanschap van Horemans. Terwijl ik de camera hanteerde voor de interieurfoto’s, voerde Dorien interviews om later in de krant te verwerken.

Visuele Pracht: Grafisch Ontwerp door Astrid de Deyne

De grafische vormgeving van de krant is in handen van Astrid de Deyne, zaakvoerder bij het grafisch bureau Reejeel. Haar ontwerp is meer dan een visuele presentatie; het is een kunstwerk op zich. Astrid weet de interieurfoto’s op een meesterlijke wijze te plaatsen, waardoor ze optimaal tot hun recht komen.

Samenwerking van Ambacht en Creativiteit: Horemans in de Schijnwerpers

Samen vormen Horemans Keuken en Meubelatelier, Dorien Ooms, Astrid de Deyne en ondergetekende een team dat niet alleen maatwerk en vakmanschap hoog in het vaandel draagt, maar ook oog heeft voor de kunst van presentatie en storytelling.

Ontdek meer in de nieuwste editie van de Horemans krant, waar de harmonieuze samenwerking van ambacht en creativiteit centraal staat.

Meer vakmanschap in beeld / interieurfotografie