Ontdek de Magie van Ketron Keyboards bij Music Vanderheyden

Harmonie in Muziek en Technologie

Bij Het Fotohuis zijn we altijd op zoek naar nieuwe en opwindende ervaringen, en recentelijk werden we uitgenodigd om een bijzonder evenement vast te leggen dat de perfecte harmonie tussen muziek en technologie belichaamt.

Ketron Keyboards: Een Symfonie van Innovatie

De keyboards van Ketron hebben een vaste plek veroverd in de Belgische muziekscene dankzij de nauwe samenwerking tussen Music Vanderheyden en distributeur Hamelryk. Als betrouwbare leverancier voor alles op het gebied van audio en podcasting is Music Vanderheyden een naam die synoniem staat voor kwaliteit.

Dave Vanderheyden, zaakvoerder bij Music Vanderheyden, nam contact met ons op. We werden uitgenodigd om de demo van het nieuwste Ketron keyboard vast te leggen, zowel in foto als video. Een kans om de prachtige wereld van muziek en technologie samen te brengen.

De Magie van het Ketron Keyboard

Het Ketron keyboard, met zijn Italiaanse oorsprong, werd tijdens de demo tot leven gebracht door een deskundige van het bedrijf zelf. Deze professional vloog speciaal voor het evenement naar België om de demonstratie te verzorgen, waarbij alle technische aspecten en innovaties van het keyboard werden belicht. Het was een unieke gelegenheid om de diepte en veelzijdigheid van dit opmerkelijke instrument te ontdekken.

De aftermovie

Met het opgenomen materiaal creëerden we een fijne aftermovie waarin de demo als leidraad diende. De beelden werden met zorg gemonteerd, waardoor de kijkers een tastbare indruk kregen van de pluspunten die Ketron Keyboards te bieden hebben. De finale edit werd gemonteerd met identieke beelden voor zowel Hamelryk als Vanderheyden. De enige aanpassingen betroffen de logo’s en graphics, wat resulteerde in een exclusief en op maat gemaakt eindproduct voor beide partijen.