Een Geslaagd Klantenevent bij Kasteel Tivoli: Syntegro en Synguard vieren 15 Jaar In Stijl

In de betoverende ambiance van Kasteel Tivoli in Mechelen kwamen twee vooraanstaande bedrijven, Syntegro en Synguard, samen om hun 15-jarig jubileum te vieren. Het Fotohuis had de eer om dit bijzondere klantenevent vast te leggen, waarbij zowel foto’s als video’s werden geproduceerd om de herinneringen vast te leggen en te delen op de websites en sociale mediaplatforms van beide bedrijven.

De after movie, een samenvatting van het evenement, werd zorgvuldig gemonteerd, met een focus op boeiende interviews met enkele sleutelfiguren. Voor Syntegro kwamen Frank de Weser (CEO Syntegro), Yves Lahaut (Business Development Manager) en Herman Ceuppens (Co-founder en Software Implementation) aan het woord. Bij Synguard deelde Bert Meert (Managing Director) zijn inzichten en ervaringen. Deze interviews boden een uniek inzicht in de visie en het succes van beide bedrijven.

Het klantenevent zelf bood niet alleen een feestelijke viering van de 15-jarige mijlpaal, maar ook een kans voor de aanwezigen om deel te nemen aan inspirerende sessies. Sprekers met expertise op gebieden die specifiek relevant waren voor de activiteiten van Syntegro en Synguard deelden hun inzichten. Het was een gelegenheid voor deelnemers om te leren, te netwerken en te genieten van de sfeer van het prachtige kasteel.

Syntegro, gespecialiseerd in tijdsregistratie en workforce management, en Synguard, een expert in toegangsmanagement en beveiliging, hebben elk op hun eigen manier bijgedragen aan het succes van het event. De geleverde content, bestaande uit zorgvuldig geselecteerde foto’s en professioneel gemonteerde video’s, zal niet alleen de herinneringen aan deze speciale dag levendig houden, maar ook dienen als waardevolle marketinginstrumenten voor beide bedrijven op hun digitale platforms.

Voor Het Fotohuis was het een voorrecht om betrokken te zijn bij dit jubileumevent en om bij te dragen aan de visuele storytelling van Syntegro en Synguard. De samenwerking benadrukt niet alleen het vermogen van Het Fotohuis om gedenkwaardige momenten vast te leggen, maar ook de succesvolle samenwerking tussen bedrijven die de kracht van beeldmateriaal begrijpen in het moderne tijdperk van digitale communicatie.