Fotoreportage kalender Transportfirma SudFresh Logistics

Ook in 2018 is Het Fotohuis de baan op gegaan met transportfirma Sud-Fresh Logistics. Na een eerdere promofilm werden wij deze keer ingeschakeld voor een uitgebreide reportage en een corporate fotoshoot in hun magazijnen in Luik. De video moest de werking van hun magazijn toelichten. De foto’s waren bedoeld voor hun nieuwe kalender, die ze traditioneel uitdelen aan hun klanten.

Onze ‘compagnon de route’ voor de reportage was Jef Caeyers. Hij is al lang actief is in de transportsector en heeft ook de marketingactiviteiten van Sud-Fresh onder zijn hoede. We vertrokken voor dag en dauw naar Luik, waar we twee dagen bijna onafgebroken zouden doorbrengen in de koelcellen. Naast koude handen en een rode blos op onze wangen, stelden we vast dat onze apparatuur ook wat te lijden had onder de koude temperaturen: de batterijen liepen sneller leeg en de lensmechanismen wilden plots niet meer mee.

Maar wij en onze apparatuur zijn taai en na twee succesvolle opnamedagen konden we weer naar huis met de beelden en foto’s die Sud-Fresh voor ogen had. Het resultaat kun je hieronder bekijken. En die koude handen en rode blos? Die hebben we, na opnieuw een fijne en opperbeste samenwerking, samen verdreven met een welverdiend Duveltje. 🙂