Op pad met LivingWood’s werfleider: Een dag in het leven van Michaël Vervoort

Bij Het Fotohuis en Maison Content zijn we altijd op zoek naar boeiende verhalen om te delen, en deze keer namen we onze camera’s mee voor een exclusieve kijk achter de schermen van LivingWood, een toonaangevende bouwfirma gespecialiseerd in Houtskeletbouw. Samen met Dorien Ooms, onze bekwame interviewer en mede-oprichter van Maison Content, gingen we ‘op pad met’ de werfleider van LivingWood, Michaël Vervoort.

Het ochtendgloren bracht ons naar de ontmoetingsplek, waar Michaël ons verwelkomde met een energieke glimlach. We waren klaar voor een dag vol inzicht in de wereld van houtskeletbouw en de rol van een werfleider. De camera’s werden geïnstalleerd: mijn camera op de achterbank en de GoPro stevig tegen de voorruit gemonteerd, waardoor we een meeslepende multicamera-ervaring konden vastleggen.

Gedurende de dag volgden we Michaël van de ene bouwplaats naar de andere, waarbij Dorien hem interviewde tijdens de autoritten. Het leverde niet alleen waardevolle gesprekken op, maar ook unieke momenten die het dagelijkse leven van een werfleider in de bouwsector blootlegden. De B-Roll shots werden vastgelegd op de werven, waardoor we de essentie van LivingWood’s vakmanschap konden vastleggen.

Een hoogtepunt van de dag was de fotoshoot die parallel werd uitgevoerd. Bij Het Fotohuis begrijpen we dat beelden meer zeggen dan woorden, en daarom legden we niet alleen de dynamiek van de werfleider vast in video, maar ook in krachtige foto’s. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, en het vermogen om zowel foto als video naadloos te integreren, is een van onze specialiteiten. Het stelt LivingWood in staat om hun verhaal op verschillende sociale mediaplatforms te verspreiden en hun volgers een dieper inzicht te geven in de passie en toewijding achter hun vakmanschap.

In één enkele opnamedag hebben we twee vliegen in één klap geslagen, waardoor LivingWood een waardevol instrument heeft om hun verhaal te vertellen. Als getuigen van de toewijding van Michaël Vervoort en het vakmanschap van LivingWood, kijken we ernaar uit om dit verhaal te delen en anderen te inspireren met de prachtige wereld van houtskeletbouw. Stay tuned voor de onthulling van deze meeslepende ‘Op Pad Met’ reeks, een inkijkje in de passie en inzet achter de schermen van LivingWood.