Een Zomerse Samenwerking: Mijn Avontuur met Kontrair

Afgelopen zomer kreeg ik de kans om betrokken te raken bij een opwindend project dankzij een ontmoeting met Dominique Schaeken, een vriend van de familie en lid van de Nederlandstalige coverband Kontrair. Dominique vroeg me om een muziekvideo te maken tijdens een van hun optredens, en zo begon mijn avontuur met deze getalenteerde groep.

Na wat ideeën heen en weer te hebben gepingpongd, besloten we elkaar te ontmoeten tijdens een optreden in Rijkevorsel, waar de legendarische Rijkevorsel kermis plaatsvond. De sfeer was geweldig, en het podium van Kontrair werd mijn canvas. Ik liet me meeslepen door hun muziek, wat des te specialer was omdat het mijn eerste live ervaring met de band was.

Na het optreden ging ik aan de slag met alle beeldmateriaal, oftewel de ‘rushes’, en Dominique hielp me met de remix van de ondersteunende muziek. Samen werkten we aan het creëren van een muziekvideo die de essentie van Kontrair vastlegde. Het eindresultaat was niet alleen iets waar ik trots op was, maar ook iets waar de hele groep zeer tevreden mee was.

Het is altijd inspirerend om met getalenteerde artiesten samen te werken, en Kontrair is daar geen uitzondering op. Met dit project hebben we niet alleen een geweldige muziekvideo gecreëerd, maar ook een blijvende herinnering aan een zomeravond vol muziek en feest in Rijkevorsel.

Ik wens Kontrair veel succes en hoop dat dit avontuur hen nog meer boekingen en fans oplevert. Laat de muziek maar stromen en de podia maar vollopen voor deze fantastische coverband!