Lievens Velo’s: Fietsplezier in Beeld – De Kracht van Snelheid en Passie

In het voorjaar van 2022 openden Jeroen en Vicky met trots de deuren van Lievens Velo’s aan de Grote Steenweg in Geel. De bescheiden fietsenzaak in Geel-Larum werd ingeruild voor een ruimere locatie, waardoor er meer ruimte was om hun passie voor fietsen met de gemeenschap te delen.

Op zoek naar een uniek statement voor hun nieuwe zaak, besloten Jeroen en Vicky een visuele eyecatcher te creëren op de achterste muur van maar liefst 13 meter breed en 3,2 meter hoog. Het doel was niet alleen om een winkel te openen, maar om een gevoel van beweging, snelheid en passie vast te leggen.

Een bijzondere fotoshoot volgde, waarbij Vicky zich op haar speedpedelec langs de fietsostrade waagde, terwijl Jeroen met de koersfiets reed langs het jaagpad van het Albertkanaal. Met ik als fotograaf achteraan op een fiets zittend, werd de dynamiek van snelheid subtiel mee in het beeld getrokken.

De ontwerpen werden met zorg geperfectioneerd in Photoshop, en het uiteindelijke spandoek is nu een opvallend kenmerk van Lievens Velo’s. Het toont niet alleen de liefde voor fietsen, maar straalt ook een sportief gevoel uit, waar beweging en passie centraal staan.

Visual en Banner - Lievens Velo's in Geel

Ik kan je van harte aanraden om deze fietswinkel te bezoeken en de visuele ode aan fietsplezier, snelheid en passie zelf te ervaren. Lievens Velo’s is niet zomaar een fietsenwinkel; het is een viering van wat fietsen werkelijk betekent voor de gemeenschap en de liefhebbers ervan.