Testimonial video voor Livingwood

Livingwood Houtskeletbouw wilde hun klanten aan het woord laten komen over hun ervaringen tijdens het bouwproces, via een testimonial video. Ze wilden dit zelf filmen maar het geheel mocht niet te amateuristisch overkomen. Wij dachten mee naar een oplossing, en door middel van een budgetvriendelijke Ipad-video-opstelling konden ze hiermee zelf aan de slag. Het geheel van professionele montagetechnieken voorzien werd door onze videoskills verzorgd.

Testimonial video voor Livingwood Houtskeletbouw via Ipad video

Om het geheel van deze video testimonials te kaderen werd er eerst een corporate video / voorstelling gemaakt van hoe het eraan toe gaat op de werven van Livingwood. Op basis van deze beelden werd de intro en outro voor de testimonials video gedestilleerd.

Om het interview bij hun klanten te filmen werd een Ipad gebruikt met een Iographer kit. Zo kon de Ipad op statief geplaatst worden, en het geluid werd opgenomen door een beter type microfoon. (RØDE mini shotgun)

Zo kunnen zij ook in de toekomst perfect zelf aan de slag om deze interviews op te nemen. Het Fotohuis videoproducties zorgt voor de professionele montage van het geheel.

Bekijk hier enkele testimonial video’s van Livingwood Houtskeletbouw: