De Kunst van Websitecreatie: Advocatenkantoor Devos & Van den Eynde in Beeld

Een Vertrouwde Connectie

Bram Vangeel benaderde Het Fotohuis met een mooie uitdaging: het bouwen van een statige website die de geloofwaardigheid en het vertrouwen van advocatenkantoor Devos & Van den Eynde weerspiegelt. Deze samenwerking vond zijn oorsprong in onze eerdere succesvolle samenwerking voor Julie’s Koffiebar, eigendom van Brams vrouw Julie.

Een Fotografische Reis door Geel

Voor de websitebouw kozen we een WordPress-template als basis en besloten we de foto’s als leidraad te nemen. De zoektocht naar de perfecte beelden bracht ons naar vijf zorgvuldig gekozen locaties in Geel, met als hoogtepunt de imposante ingang van het Geelse stadspark. Hier legden we de basis voor de visuele identiteit van Devos & Van den Eynde, waar stedelijke invloeden bijdroegen aan de geloofwaardigheid van de foto’s.

Professionele Portretten in de Advocatenbibliotheek

De bibliotheek van het kantoor diende als het ideale decor voor de ‘headshots’ van het team. Door gebruik te maken van subtiele belichting slaagden we erin om beelden vast te leggen die niet alleen professionaliteit uitstralen, maar ook de warmte en betrokkenheid van het advocatenteam laten zien.

Vloeiende Overgang van Foto’s naar Websiteontwerp

Met de geselecteerde foto’s als basis ging de bouw en het ontwerp van de website op ons vertrouwde WordPress-platform vlot van start. Onze contactpersoon Ineke Michielsen speelde hierbij een cruciale rol in de algemene opvolging, waarbij haar betrokkenheid en expertise bijdroegen aan het succes van het project. Het resultaat is een zakelijk ontwerp dat de geloofwaardigheid van het advocatenkantoor weerspiegelt zonder stijf of ceremonieel over te komen. Het is een resultaat waar we trots op zijn en dat de tevredenheid van alle betrokkenen heeft overtroffen.

Enkele resultaten van de fotoshoot in het Geelse Stadspark en wat sfeerfoto’s in de kantoren