Voorstellingsvideo Sysmans Geel

Jeroen Sysmans deed een beroep op Het Fotohuis na het bekijken van de Aftermovie DS Store Kempen. Hij opende enkele jaren geleden de Viswinkel Sysmans te Geel. In navolging van de vader en grootvader die reeds lang de vleeswinkel uitbaten. Daar kwam dus onlangs de nieuwe verswinkel bij. Dit vond Jeroen het ideale moment om een voorstellingsvideo en interieurfoto’s van de 3 vernieuwde zaken te laten maken.

Opnametijd voor zowel fotoreportage als video-opnames was echter zeer kort. Dit was omdat er om 19u een openingsreceptie was en de eerste koeltoog van de vleeswinkel slecht tegen 14u gevuld was. De daaropvolgende dag gingen de winkels ’s ochtends dadelijk open, dus filmen voor de voorstellingsvideo was dan geen optie meer.

Daarom is er geopteerd om geen personen in beeld te brengen en te focussen op de indeling van de zaken en de inhoud van de koeltogen. We hebben dit zo dynamisch en strak mogelijk gemonteerd zodat de kijkers de volledige voorstellingsvideo willen uitkijken. Deze 3 video’s zijn op dezelfde leest geschoeid met telkens dezelfde sequenties die gebruikt worden en de ondersteunende muziek is ook telkens hetzelfde.

Interieurfoto’s zullen in de toekomst gebruikt worden voor de externe communicatie van de 3 vestigingen.

Bekijk hieronder de 3 voorstellingsvideo’s en de interieurfoto’s. Let wel op, want je kan er een hongergevoel van krijgen 😉

Voorstellingsvideo Sysmans Vleeswinkel:

Viswinkel Sysmans:

Sysmans Verswinkel:

Een greep uit de interieurfoto’s van de vleeswinkel, viswinkel en de verswinkel van Sysmans: